One Direction moet het voortaan doen zonder Zayn Malik. De zanger stapt uit de band, zo staat op de officiële facebookpagina van de boysband te lezen. Vorige week al werd de geruchtenmolen flink gevoed nadat hij zijn makkers Niall, Harry, Liam en Louis verliet tijdens hun wereldtournee, wegens te veel stress. Nu is het dus officieel: One Direction telt voortaan vier leden.

Malik wil een normaal leven leiden zoals een doorsnee 22-jarige, met momenten waarop hij rustig kan relaxen en uit de spotlights staan. De band betreurt zijn vertrek, maar respecteert zijn beslissing en wenst hem veel succes in de toekomst. Miljoenen slaapkamerposters zijn plots gedateerd.

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as...

Posted by One Direction on woensdag 25 maart 2015
One Direction moet het voortaan doen zonder Zayn Malik. De zanger stapt uit de band, zo staat op de officiële facebookpagina van de boysband te lezen. Vorige week al werd de geruchtenmolen flink gevoed nadat hij zijn makkers Niall, Harry, Liam en Louis verliet tijdens hun wereldtournee, wegens te veel stress. Nu is het dus officieel: One Direction telt voortaan vier leden. Malik wil een normaal leven leiden zoals een doorsnee 22-jarige, met momenten waarop hij rustig kan relaxen en uit de spotlights staan. De band betreurt zijn vertrek, maar respecteert zijn beslissing en wenst hem veel succes in de toekomst. Miljoenen slaapkamerposters zijn plots gedateerd.