De in armoede opgegroeide Andy Williams heeft vooral in de jaren zestig en zeventig met songs als 'Butterfly' en 'Can't Take My Eyes Off You' wereldwijde successen behaald. De voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan omschreef Williams ooit als 'national treasure' (nationale schat).

'Moon River' uit de film 'Breakfast at Tiffany's' werd de herkenningsmelodie van de zanger. In de Verenigde Staten wordt Williams in een adem met grote entertainers als Frank Sinatra en Dean Martin genoemd. (Belga/DB)

De in armoede opgegroeide Andy Williams heeft vooral in de jaren zestig en zeventig met songs als 'Butterfly' en 'Can't Take My Eyes Off You' wereldwijde successen behaald. De voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan omschreef Williams ooit als 'national treasure' (nationale schat). 'Moon River' uit de film 'Breakfast at Tiffany's' werd de herkenningsmelodie van de zanger. In de Verenigde Staten wordt Williams in een adem met grote entertainers als Frank Sinatra en Dean Martin genoemd. (Belga/DB)