Dat meldt de groep zaterdagavond op haar Facebookpagina.

De zanger kampte al geruime tijd met een slechte gezondheid. Vorige week kondigde Machiavel aan dat Mario Guccio in het ziekenhuis lag en dat hij tijdelijk vervangen zou worden door drummer Marc Ysaye.

Machiavel is een rockgroep uit Franstalig België die Engelstalige muziek brengt. De groep werd in het midden van de jaren 70 opgericht. Mario Guccio vervoegde de formatie in 1977 en verzorgde de zang vanaf het tweede album Jester. Op het eerste album 'Machiavel' zong Marc Ysaye, maar hij wilde zich op het drummen focussen.

Eind 1979 speelde Machiavel in Vorst-Nationaal en was de eerste Belgische rockgroep die dat deed.

Dat meldt de groep zaterdagavond op haar Facebookpagina.De zanger kampte al geruime tijd met een slechte gezondheid. Vorige week kondigde Machiavel aan dat Mario Guccio in het ziekenhuis lag en dat hij tijdelijk vervangen zou worden door drummer Marc Ysaye. Machiavel is een rockgroep uit Franstalig België die Engelstalige muziek brengt. De groep werd in het midden van de jaren 70 opgericht. Mario Guccio vervoegde de formatie in 1977 en verzorgde de zang vanaf het tweede album Jester. Op het eerste album 'Machiavel' zong Marc Ysaye, maar hij wilde zich op het drummen focussen. Eind 1979 speelde Machiavel in Vorst-Nationaal en was de eerste Belgische rockgroep die dat deed.