Het Italiaanse Mo-Do bestond uit drie dj's en een zanger die Duitse lyrics tegen een achtergrond van housemuziek blafte. Die zanger, de 47-jarige Fabio Frittelli, werd dood teruggevonden in zijn woning nadat een ongeruste vriend van Frittelli de politie verwittigd. Frittelli heeft wellicht zelfmoord gepleegd, al is het motief daarvoor nog niet gekend.

Mo-Do kende een bescheiden succes maar brak in 1994 internationaal door met de hit 'Eins, Zwei, Polizei'. De band heeft twee albums uitgebracht: Was ist das (1995) en Ein Tribut (een bootleg uit 2003). (KS)

Het Italiaanse Mo-Do bestond uit drie dj's en een zanger die Duitse lyrics tegen een achtergrond van housemuziek blafte. Die zanger, de 47-jarige Fabio Frittelli, werd dood teruggevonden in zijn woning nadat een ongeruste vriend van Frittelli de politie verwittigd. Frittelli heeft wellicht zelfmoord gepleegd, al is het motief daarvoor nog niet gekend. Mo-Do kende een bescheiden succes maar brak in 1994 internationaal door met de hit 'Eins, Zwei, Polizei'. De band heeft twee albums uitgebracht: Was ist das (1995) en Ein Tribut (een bootleg uit 2003). (KS)