Achtergrondzang bij Arsenal en Baloji, een song op de soundtrack van Felix van Groenings Belgica, een ep op Soulwax' label DeeWee én twee eigen singles onder haar solo-alias WWWater: Charlotte Adigéry is een van dé beloftes van de belpop.

Vandaag staat Adigéry op Boomtown, in haar thuisstad Gent. U hoeft er niks van te missen, want de hele avond lang palmt WWWater de Instagrampagina van Knack Focus in, en neemt ze u mee voor, achter, naast en op het podium van Boomtown via posts en stories. Volg het vanaf omstreeks 17u via instagram.com/knackfocus!

Achtergrondzang bij Arsenal en Baloji, een song op de soundtrack van Felix van Groenings Belgica, een ep op Soulwax' label DeeWee én twee eigen singles onder haar solo-alias WWWater: Charlotte Adigéry is een van dé beloftes van de belpop. Vandaag staat Adigéry op Boomtown, in haar thuisstad Gent. U hoeft er niks van te missen, want de hele avond lang palmt WWWater de Instagrampagina van Knack Focus in, en neemt ze u mee voor, achter, naast en op het podium van Boomtown via posts en stories. Volg het vanaf omstreeks 17u via instagram.com/knackfocus!