Zin om voor onze festivalwebsite verslag uit te brengen van de Lokerse Feesten? Dat kan! Duid hieronder aan op welke dag u wilt gaan: als u geselecteerd wordt, krijgt u van ons een gratis duoticket en mag u met onze groeten naar Lokeren. Na afloop schrijft u uw bevindingen zo goed mogelijk neer en verstuurt u de tekst naar de webredactie.

Hangt er nog iets aan vast, vraagt u? Jawel, want uit de inzendingen kiezen wij op het einde van de zomer ook nog eens iemand die van ons een Bose Soundlink Wireless Mobile Speaker krijgt, de ideale installatie om het festivalgevoel ook thuis in de huiskamer op te roepen. Ga heen en recenseer!

Zin om voor onze festivalwebsite verslag uit te brengen van de Lokerse Feesten? Dat kan! Duid hieronder aan op welke dag u wilt gaan: als u geselecteerd wordt, krijgt u van ons een gratis duoticket en mag u met onze groeten naar Lokeren. Na afloop schrijft u uw bevindingen zo goed mogelijk neer en verstuurt u de tekst naar de webredactie. Hangt er nog iets aan vast, vraagt u? Jawel, want uit de inzendingen kiezen wij op het einde van de zomer ook nog eens iemand die van ons een Bose Soundlink Wireless Mobile Speaker krijgt, de ideale installatie om het festivalgevoel ook thuis in de huiskamer op te roepen. Ga heen en recenseer!