Jammer voor Belgische fans van Australische rock. Wolfmother annuleert z'n Europese tournee en zakt op 4 juli dus ook niet af naar Werchter. Zanger en songschrijver Andrew Stockdale wordt om medische redenen niet toegelaten aan boord van een vliegtuig. Hij moet van de dokter in Australië blijven.

Het concert van Wolfmother op Pinkpop werd om dezelfde reden geannuleerd. In Landgraaf mocht Triggerfinger de plaats van Wolfmother op het hoofdpodium inpalmen, wie dat in Werchter zal mogen doen, is nog niet bekend.

Jan Walraven

Jammer voor Belgische fans van Australische rock. Wolfmother annuleert z'n Europese tournee en zakt op 4 juli dus ook niet af naar Werchter. Zanger en songschrijver Andrew Stockdale wordt om medische redenen niet toegelaten aan boord van een vliegtuig. Hij moet van de dokter in Australië blijven. Het concert van Wolfmother op Pinkpop werd om dezelfde reden geannuleerd. In Landgraaf mocht Triggerfinger de plaats van Wolfmother op het hoofdpodium inpalmen, wie dat in Werchter zal mogen doen, is nog niet bekend. Jan Walraven