Hoewel Wiz er erg kalm onder bleef, haalden de politiemannen hem neer en sloegen hem in de boeien. Via Twitter postten de rapper en omstaanders video's van het voorval, waaruit blijkt dat de politiemannen wel erg hard hameren op medewerking. Wiz antwoordt rustig 'ik werk niet tegen meneer.'

De politiemannen van dienst hebben vast nog nooit 'Back to the Future' gezien. De rapper is ervan overtuigd dat over enkele jaren iedereen rondzweeft op een hoverboard en ook de politie er gebruik van zal maken.

(LP)

3 cops yell stop resisting. Only thing to do is let em know. I'm not resisting, I'm doin what I want.

Posted by Wiz Khalifa on Saturday, 22 August 2015
Hoewel Wiz er erg kalm onder bleef, haalden de politiemannen hem neer en sloegen hem in de boeien. Via Twitter postten de rapper en omstaanders video's van het voorval, waaruit blijkt dat de politiemannen wel erg hard hameren op medewerking. Wiz antwoordt rustig 'ik werk niet tegen meneer.' De politiemannen van dienst hebben vast nog nooit 'Back to the Future' gezien. De rapper is ervan overtuigd dat over enkele jaren iedereen rondzweeft op een hoverboard en ook de politie er gebruik van zal maken. (LP)