In april verschijnt in de Verenigde Staten de autobiografie van de acht jaar geleden overleden Ramones-gitarist Johnny Ramone. Johnny Ramone, wiens echte naam John Cummings luidde, overleed in 2004 op 55-jarige leeftijd aan prostaatkanker.

Twee andere leden van de New Yorkse punkgroep, Joey en DeeDee, overleden al eerder. The Ramones bestonden van 1974 tot 1996. De oorspronkelijke drummer van de band, Tommy Ramone, schreef het voorwoord van het boek getiteld 'Commando: The Autobiography of Johnny Ramone', Lisa Marie Presley het nawoord.

Johnny Ramone begon zijn autobiografie te schrijven toen hij net ziek was geworden, zegt zijn weduwe Linda. (Belga)

In april verschijnt in de Verenigde Staten de autobiografie van de acht jaar geleden overleden Ramones-gitarist Johnny Ramone. Johnny Ramone, wiens echte naam John Cummings luidde, overleed in 2004 op 55-jarige leeftijd aan prostaatkanker. Twee andere leden van de New Yorkse punkgroep, Joey en DeeDee, overleden al eerder. The Ramones bestonden van 1974 tot 1996. De oorspronkelijke drummer van de band, Tommy Ramone, schreef het voorwoord van het boek getiteld 'Commando: The Autobiography of Johnny Ramone', Lisa Marie Presley het nawoord. Johnny Ramone begon zijn autobiografie te schrijven toen hij net ziek was geworden, zegt zijn weduwe Linda. (Belga)