Vrijdag 8 juni was Radiohead headliner op het Bonnaroo festival in Manchester, Tennessee. Naar het einde van het concert toe droeg Yorke het nummer 'Supercollider' op aan White. "Dit nummer is voor Jack White. We zagen hem gisteren. We bedanken hem maar kunnen nog niet zeggen waarom. Daar komen jullie binnenkort wel achter."

Het duurde niet lang voor de geruchtenmolen op gang kwam. Het is immers geen toeval dat Third Man Records, het label van White, op slechts een uur rijden ligt van Manchester, Tennessee, waar Radiohead dus optrad. In diezelfde studio nam Beck recent trouwens zijn single 'I Just Started Hating Some People Today' op, waarin White ook meezingt. Staat er een gelijkaardig project in de stijgers tussen White en Yorke? We horen er snel van.

Wie Radiohead zelf aan het werk wil zien, kan deze zomer terecht in heel wat Europese steden. Op donderdag 18 november speelt de groep dichter bij huis in het Antwerpse Sportpaleis. Dat concert is uitverkocht. (MVG)

Vrijdag 8 juni was Radiohead headliner op het Bonnaroo festival in Manchester, Tennessee. Naar het einde van het concert toe droeg Yorke het nummer 'Supercollider' op aan White. "Dit nummer is voor Jack White. We zagen hem gisteren. We bedanken hem maar kunnen nog niet zeggen waarom. Daar komen jullie binnenkort wel achter." Het duurde niet lang voor de geruchtenmolen op gang kwam. Het is immers geen toeval dat Third Man Records, het label van White, op slechts een uur rijden ligt van Manchester, Tennessee, waar Radiohead dus optrad. In diezelfde studio nam Beck recent trouwens zijn single 'I Just Started Hating Some People Today' op, waarin White ook meezingt. Staat er een gelijkaardig project in de stijgers tussen White en Yorke? We horen er snel van. Wie Radiohead zelf aan het werk wil zien, kan deze zomer terecht in heel wat Europese steden. Op donderdag 18 november speelt de groep dichter bij huis in het Antwerpse Sportpaleis. Dat concert is uitverkocht. (MVG)