De Hawaiiaanse Jack Johnson en het Amerikaanse bluesrockduo The Black Keys vervoegen Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Major Lazer, Metallica, Pixies, Placebo, Skrillex en Triggerfinger die al eerder aangekondigd werden voor Rock Werchter 2014.

Op 4 juli kunnen de fans van de groene singer-songer writer hun hartje ophalen en op 5 juli laat Werchter Dan Auerbach en Patrick Carney van The Black Keys op hun publiek los. Voor beide namen is het hun tweede aanwezigheid op het Belgische muziekfestival. (LP)

De Hawaiiaanse Jack Johnson en het Amerikaanse bluesrockduo The Black Keys vervoegen Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Major Lazer, Metallica, Pixies, Placebo, Skrillex en Triggerfinger die al eerder aangekondigd werden voor Rock Werchter 2014. Op 4 juli kunnen de fans van de groene singer-songer writer hun hartje ophalen en op 5 juli laat Werchter Dan Auerbach en Patrick Carney van The Black Keys op hun publiek los. Voor beide namen is het hun tweede aanwezigheid op het Belgische muziekfestival. (LP)