Dit heeft Classic Rock Magazine op gezag van zijn familie en de groep gemeld. Mosley was van 1984 tot 1988 frontman van Faith No More, dat metal met andere stijlen vermengt. De band bracht toen de albums "We Care a Lot" en "Introduce Yourself" uit.

De Californische groep stond in die tijd ook bekend vanwege interne gevechten, de reden ook waarom Mike Patton in 1988 Mosley verving. Mosley overleed donderdag aan de "ziekte van verslaving".

Om welke verslaving het precies gaat is niet vermeld maar wel staat in de verklaring van de familie dat de muzikant reeds "lang" weer nuchter was.

Dit heeft Classic Rock Magazine op gezag van zijn familie en de groep gemeld. Mosley was van 1984 tot 1988 frontman van Faith No More, dat metal met andere stijlen vermengt. De band bracht toen de albums "We Care a Lot" en "Introduce Yourself" uit. De Californische groep stond in die tijd ook bekend vanwege interne gevechten, de reden ook waarom Mike Patton in 1988 Mosley verving. Mosley overleed donderdag aan de "ziekte van verslaving". Om welke verslaving het precies gaat is niet vermeld maar wel staat in de verklaring van de familie dat de muzikant reeds "lang" weer nuchter was.