'Een hemelse ervaring', dat wilde de West-Vlaamse band naar eigen zeggen bereiken met het concert op de unieke locatie. Met Arche heeft SX, het trio Jeroen Termote, zangeres Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet, zijn eerste langspeler afgeleverd, vakkundig begeleid door Ben H. Allen, de Amerikaanse engineer en producer die eerder al met Animal Collective, Gnarls Barkley en M.I.A werkte.

Hun hypnotiserend geluid kreeg versterking van de nachtelijke virtuele hemel van het planetarium, waarop sterren, planeten en melkwegstelsels geprojecteerd werden. Enkele tientallen lezers van Knack Focus konden de exclusieve showcase live meemaken. Voor wie er niet bij was, hieronder een impressie. (JV)

'Een hemelse ervaring', dat wilde de West-Vlaamse band naar eigen zeggen bereiken met het concert op de unieke locatie. Met Arche heeft SX, het trio Jeroen Termote, zangeres Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet, zijn eerste langspeler afgeleverd, vakkundig begeleid door Ben H. Allen, de Amerikaanse engineer en producer die eerder al met Animal Collective, Gnarls Barkley en M.I.A werkte. Hun hypnotiserend geluid kreeg versterking van de nachtelijke virtuele hemel van het planetarium, waarop sterren, planeten en melkwegstelsels geprojecteerd werden. Enkele tientallen lezers van Knack Focus konden de exclusieve showcase live meemaken. Voor wie er niet bij was, hieronder een impressie. (JV)