'Dance! Dance! Dance!', zo heet de eerste filmproductie van Arsenal, naar een scenario van Hendrik Willemyns en regiewerk van de Japanner Ken Ochiai. Het in Tokio gedraaide project dat tijdens het Film Fest Gent wordt voorgesteld, is een symbiose waarbij filmbeelden en live-elementen van de band afwisselend op de voorgrond treden.

Voor de nieuwe filmische videoclip voor 'Temul (Lie Low)' - de derde single uit hun recente album 'Furu' - monteerde de band beelden uit dat filmconcert.

'Dance! Dance! Dance!', over een getormenteerde Japanse dj die een einde aan zijn leven wil maken na de invoer van een wet die Japanners verbiedt om te dansen in discotheken, gaat op 16 september in avant-première in Tokio. Op 22 oktober moet je in de Gentse Vooruit zijn voor première op Belgische bodem.

'Dance! Dance! Dance!', zo heet de eerste filmproductie van Arsenal, naar een scenario van Hendrik Willemyns en regiewerk van de Japanner Ken Ochiai. Het in Tokio gedraaide project dat tijdens het Film Fest Gent wordt voorgesteld, is een symbiose waarbij filmbeelden en live-elementen van de band afwisselend op de voorgrond treden. Voor de nieuwe filmische videoclip voor 'Temul (Lie Low)' - de derde single uit hun recente album 'Furu' - monteerde de band beelden uit dat filmconcert. 'Dance! Dance! Dance!', over een getormenteerde Japanse dj die een einde aan zijn leven wil maken na de invoer van een wet die Japanners verbiedt om te dansen in discotheken, gaat op 16 september in avant-première in Tokio. Op 22 oktober moet je in de Gentse Vooruit zijn voor première op Belgische bodem.