Het is in september 20 jaar geleden dat In Utero verscheen. Het derde studioalbum van Kurt Cobain, Krist Novoselic, Dave Grohl en Pat Smear, geproduced door Steve Albini, werd de onvoorziene zwanenzang van Nirvana. Cobain stapte in 1994 uit het leven.

Het was reeds bekend dat ter ere van de 20e verjaardag van de plaat een speciale heruitgave van In Utero zou verschijnen. Die komt uit op 23 september, zo meldt NME, en zal 70 geremasterde, geremixte en zeldzame, nooit eerder verschenen demo's en b-sides bevatten alsook de volledige Live And Loud-show in Seattle op 13 december 1993. Van dat concert komt ook een aparte dvd uit.

Beluister All Apologies, een van de tracks op In Utero:

Het is in september 20 jaar geleden dat In Utero verscheen. Het derde studioalbum van Kurt Cobain, Krist Novoselic, Dave Grohl en Pat Smear, geproduced door Steve Albini, werd de onvoorziene zwanenzang van Nirvana. Cobain stapte in 1994 uit het leven. Het was reeds bekend dat ter ere van de 20e verjaardag van de plaat een speciale heruitgave van In Utero zou verschijnen. Die komt uit op 23 september, zo meldt NME, en zal 70 geremasterde, geremixte en zeldzame, nooit eerder verschenen demo's en b-sides bevatten alsook de volledige Live And Loud-show in Seattle op 13 december 1993. Van dat concert komt ook een aparte dvd uit. Beluister All Apologies, een van de tracks op In Utero: