Het allerlaatste concert van The Scene is live via internet te volgen. De Nederlandse rockgroep rond frontman Thé Lau speelt vanavond om 20.30 uur in een uitverkochte Ancienne Belgique (AB).

De Brusselse concertzaal zendt het concert via de website live uit. Dat heeft de AB bekendgemaakt. The Scene, in Vlaanderen en Nederland razend populair en bekend van hits als "Iedereen is van de Wereld", "Zuster" en "Blauw", houdt ermee op omdat Thé Lau ongeneeslijk ziek is. De 61-jarige muzikant heeft keelkanker en heeft niet lang meer te leven.

De groep kondigde een afscheidstournee aan met een aantal concerten in Nederland en België. Vorige zaterdag speelde The Scene nog een concert in de Antwerpse Lotto Arena.

Vanavond sluit The Scene zijn carrière af in AB met een uitverkocht concert. Wie geen tickets kon bemachtigen, kan het concert alsnog live volgen via ABtv vanaf 20.30 uur. In Nederland had het laatste concert dinsdag plaats in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. (Belga/DB)

Het allerlaatste concert van The Scene is live via internet te volgen. De Nederlandse rockgroep rond frontman Thé Lau speelt vanavond om 20.30 uur in een uitverkochte Ancienne Belgique (AB). De Brusselse concertzaal zendt het concert via de website live uit. Dat heeft de AB bekendgemaakt. The Scene, in Vlaanderen en Nederland razend populair en bekend van hits als "Iedereen is van de Wereld", "Zuster" en "Blauw", houdt ermee op omdat Thé Lau ongeneeslijk ziek is. De 61-jarige muzikant heeft keelkanker en heeft niet lang meer te leven. De groep kondigde een afscheidstournee aan met een aantal concerten in Nederland en België. Vorige zaterdag speelde The Scene nog een concert in de Antwerpse Lotto Arena. Vanavond sluit The Scene zijn carrière af in AB met een uitverkocht concert. Wie geen tickets kon bemachtigen, kan het concert alsnog live volgen via ABtv vanaf 20.30 uur. In Nederland had het laatste concert dinsdag plaats in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. (Belga/DB)