Goed nieuws voor de festivalgangers: met Kaiser Chiefs, The National, White Lies, All Time Low en Social Distortion weet Live Nation weer enkele grote namen naar het Vlaams-Brabantse dorp te lokken. Kaiser Chiefs is waarschijnlijk de meest opmerkelijke toevoeging. Sinds 'Off With Their Heads' uit 2008 is het al een tijdje stil rond de Britten. Dat ze nu weer festivalshows spelen kan er wel eens op wijzen dat er een nieuw album in de pijplijn zit.

Ondertussen zijn alle dagtickets voor zaterdag twee juli de deur uit en de affiche is nog niet eens compleet. Combitickets en afzonderlijke dagtickets voor de rest van het weekend zijn wel nog verkrijgbaar. De organisatie laat weten dat er binnenkort 'meer klasbakken van klein en groot kaliber' zullen aangekondigd worden.

Het programma van Belgiës bekendste festival ziet er voorlopig zo uit:

Donderdag 30 juni:

The Chemical Brothers

Vrijdag 1 juli:

Kings Of Leon, Arctic Monkeys, The National, White Lies

Zaterdag 2 juli:

Coldplay, Portishead, PJ Harvey, Elbow, The Gaslight Anthem

Zondag 3 juli:

Iron Maiden, Kaiser Chiefs, Social Distortion, All Time Low, Robyn, Two Door Cinema Club

Goed nieuws voor de festivalgangers: met Kaiser Chiefs, The National, White Lies, All Time Low en Social Distortion weet Live Nation weer enkele grote namen naar het Vlaams-Brabantse dorp te lokken. Kaiser Chiefs is waarschijnlijk de meest opmerkelijke toevoeging. Sinds 'Off With Their Heads' uit 2008 is het al een tijdje stil rond de Britten. Dat ze nu weer festivalshows spelen kan er wel eens op wijzen dat er een nieuw album in de pijplijn zit. Ondertussen zijn alle dagtickets voor zaterdag twee juli de deur uit en de affiche is nog niet eens compleet. Combitickets en afzonderlijke dagtickets voor de rest van het weekend zijn wel nog verkrijgbaar. De organisatie laat weten dat er binnenkort 'meer klasbakken van klein en groot kaliber' zullen aangekondigd worden. Het programma van Belgiës bekendste festival ziet er voorlopig zo uit: Donderdag 30 juni: The Chemical Brothers Vrijdag 1 juli: Kings Of Leon, Arctic Monkeys, The National, White Lies Zaterdag 2 juli: Coldplay, Portishead, PJ Harvey, Elbow, The Gaslight Anthem Zondag 3 juli: Iron Maiden, Kaiser Chiefs, Social Distortion, All Time Low, Robyn, Two Door Cinema Club