"De vijf slachtoffers zijn elk afzonderlijk ingestort. Ze kenden elkaar niet. Ze stonden op verschillende plaatsen", preciseerde een rechercheur, Giovanni Arcinue. Het openluchtconcert van het Belgische duo had ongeveer 14.000 toeschouwers gelokt. De doodsoorzaken zijn onduidelijk.

De rechercheur haalde zondag de mogelijkheid van dehydratatie aan in een land dat met extreme hitte kampt door het natuurverschijnsel El Nino. Geruchten op sociale netwerken dat drank met daarin drugs de oorzaak zouden zijn, bevestigde hij niet. (Belga)

"De vijf slachtoffers zijn elk afzonderlijk ingestort. Ze kenden elkaar niet. Ze stonden op verschillende plaatsen", preciseerde een rechercheur, Giovanni Arcinue. Het openluchtconcert van het Belgische duo had ongeveer 14.000 toeschouwers gelokt. De doodsoorzaken zijn onduidelijk. De rechercheur haalde zondag de mogelijkheid van dehydratatie aan in een land dat met extreme hitte kampt door het natuurverschijnsel El Nino. Geruchten op sociale netwerken dat drank met daarin drugs de oorzaak zouden zijn, bevestigde hij niet. (Belga)