An Pierlé amuseert zich in de video onder andere tijdens een etentje bij kaarslicht, en zet daarna een partnerdans in. Enig probleem: er is niemand anders aanwezig in de kamer.

'Ik ben voor het scenario vertrokken van een van mijn lievelingsfilms, The Hunger', vertelt regisseur Athos Burez. 'Die film vertelt het verhaal van een vrouwelijke vampier die al duizenden jaren meegaat, en die om de vierhonderd jaar een ander lief heeft. Het ging me om die tijdloosheid, die ik An ook wilde meegeven in de video.' Een dode geliefde die bij momenten opnieuw wordt waargenomen, dus.

Het is niet de eerste keer dat Burez met Pierlé de handen in elkaar slaat. Ook de videoclip bij The Cold Song, uit 2013, werd door hem geregisseerd. Maar in tegenstelling tot die vorige clip kreeg Burez deze keer carte blanche. 'An was een beetje bang dat het misschien te weird ging zijn, maar ze heeft me uiteindelijk toch laten doen. Ik heb het heel subtiel gehouden. Ik wilde vooral mooie beelden, zonder dat het verhaal té expliciet naar voren kwam.'

An Pierlé bracht in mei het album Arches uit. Ze speelt dit najaar nog in België, Nederland en Frankrijk.

(JA)

An Pierlé amuseert zich in de video onder andere tijdens een etentje bij kaarslicht, en zet daarna een partnerdans in. Enig probleem: er is niemand anders aanwezig in de kamer.'Ik ben voor het scenario vertrokken van een van mijn lievelingsfilms, The Hunger', vertelt regisseur Athos Burez. 'Die film vertelt het verhaal van een vrouwelijke vampier die al duizenden jaren meegaat, en die om de vierhonderd jaar een ander lief heeft. Het ging me om die tijdloosheid, die ik An ook wilde meegeven in de video.' Een dode geliefde die bij momenten opnieuw wordt waargenomen, dus.Het is niet de eerste keer dat Burez met Pierlé de handen in elkaar slaat. Ook de videoclip bij The Cold Song, uit 2013, werd door hem geregisseerd. Maar in tegenstelling tot die vorige clip kreeg Burez deze keer carte blanche. 'An was een beetje bang dat het misschien te weird ging zijn, maar ze heeft me uiteindelijk toch laten doen. Ik heb het heel subtiel gehouden. Ik wilde vooral mooie beelden, zonder dat het verhaal té expliciet naar voren kwam.'(JA)