Prille liefde tussen tussen tieners had altijd al een groot aandeel in het werk van het Franse electronische droompopgezelschap M83. Deze fraaie videoclip in slow motion voor het nummer 'In The Cold I'm Standing' is daar een treffend voorbeeld van. De rook die de jongeman uitademt, wordt geïnhaleerd door zijn geliefde. Daarna volgt de kus in al zijn schoonheid, op de tonen van atmosferische klanktapijten. Het visuele werk werd uitgebracht naar aanleiding van de re-release van hun derde album Before The Dawn Heals uit 2005. De videoclip werd al gebruikt voor hun passage in de Hollywood Bowl.

M83 bracht eerder deze clip uit voor hetzelfde nummer. Zelfde ingrediënten, zelfde beeldpracht, maar iets minder romantisch.

Prille liefde tussen tussen tieners had altijd al een groot aandeel in het werk van het Franse electronische droompopgezelschap M83. Deze fraaie videoclip in slow motion voor het nummer 'In The Cold I'm Standing' is daar een treffend voorbeeld van. De rook die de jongeman uitademt, wordt geïnhaleerd door zijn geliefde. Daarna volgt de kus in al zijn schoonheid, op de tonen van atmosferische klanktapijten. Het visuele werk werd uitgebracht naar aanleiding van de re-release van hun derde album Before The Dawn Heals uit 2005. De videoclip werd al gebruikt voor hun passage in de Hollywood Bowl.M83 bracht eerder deze clip uit voor hetzelfde nummer. Zelfde ingrediënten, zelfde beeldpracht, maar iets minder romantisch.