De 23-jarige Britse zanger is in 2006 begonnen aan haar muzikale carrière. Sindsdien scoorde ze de ene hit na de andere, waaronder Chasing Pavements, Rolling in the Deep en Set Fire to the Rain. Nu doet ze het weer: Someone Like you, een van haar droevigste nummers, bengelt bijna helemaal bovenaan de hitlijsten over de hele wereld. Liefdesverdriet blijft dan ook een universeel gevoel, het spreekt iedereen aan.

Hoewel, iedereen is misschien veel gezegd. Een aantal werknemers van een instrumentenshop in Ierland kunnen het nummer niet meer aanhoren. Elke potentiële pianokoper test het instrument aan de hand van dit nummer, meestal nog op een foute manier. Om die reden werd een briefje aan de etalage gehangen met de boodschap "Strictly No Adele!". (JH)

Benieuwd naar de nieuwe videoclip van Adele? U kunt hem hier bekijken.

De 23-jarige Britse zanger is in 2006 begonnen aan haar muzikale carrière. Sindsdien scoorde ze de ene hit na de andere, waaronder Chasing Pavements, Rolling in the Deep en Set Fire to the Rain. Nu doet ze het weer: Someone Like you, een van haar droevigste nummers, bengelt bijna helemaal bovenaan de hitlijsten over de hele wereld. Liefdesverdriet blijft dan ook een universeel gevoel, het spreekt iedereen aan. Hoewel, iedereen is misschien veel gezegd. Een aantal werknemers van een instrumentenshop in Ierland kunnen het nummer niet meer aanhoren. Elke potentiële pianokoper test het instrument aan de hand van dit nummer, meestal nog op een foute manier. Om die reden werd een briefje aan de etalage gehangen met de boodschap "Strictly No Adele!". (JH) Benieuwd naar de nieuwe videoclip van Adele? U kunt hem hier bekijken.