Wat als je 'Singer-Songwriter' hebt, een stemaandoening waardoor je niet meer normaal kan zingen? Wanneer je bij vintage kinderliedjes als 'hoofd, schouder, knie en teen' niet meer in het muzikale gareel kunt lopen? De Utrechtse cabaretier Max van den Burg heeft er alvast last van en trekt aan de alarmbel met dit parodiërend filmpje.

De ziekte is in opmars en treft vooral hippe singer-songwriters. Je herkent ze aan de muts of hoed die ze binnenshuis opzetten (en de liedjes die allemaal hetzelfde klinken). De slachtoffers hebben uw hulp nodig. Vakkundige humor! (DB)

Wat als je 'Singer-Songwriter' hebt, een stemaandoening waardoor je niet meer normaal kan zingen? Wanneer je bij vintage kinderliedjes als 'hoofd, schouder, knie en teen' niet meer in het muzikale gareel kunt lopen? De Utrechtse cabaretier Max van den Burg heeft er alvast last van en trekt aan de alarmbel met dit parodiërend filmpje. De ziekte is in opmars en treft vooral hippe singer-songwriters. Je herkent ze aan de muts of hoed die ze binnenshuis opzetten (en de liedjes die allemaal hetzelfde klinken). De slachtoffers hebben uw hulp nodig. Vakkundige humor! (DB)