Liefdesadvies van Radiohead's Thom Yorke en zijn Atoms for Peace-collega Nigel Godrich? Dat kan! In een interview met Rookie, een online magazine voor tienermeisjes, geven de twee antwoord op vragen als 'mag ik mijn vriendje dumpen als hij saai is?' en 'welk deodorantmerk kan je aanraden'?

De twee lijken zich kostelijk te amuseren in het 17-minuten-durende filmpje voor Rookie's videoblog 'Ask A Grown Man', waarin tieners liefdesvragen stellen aan 'ervaren' mannen.

Yorke gunt ons een korte blik op zijn jeugd, wanneer hij de openingsvraag van een verlegen tiener beantwoordt. "Als je hem leuk vindt en je bent heel verlegen -zoals ik was op jouw leeftijd, maar eigenlijk zat ik in een jongensschool dus was het sowieso moeilijk om meisjes te leren kennen- kan je hem gewoon een briefje schrijven. Of probeer hem eens tegen de muur te duwen."

Wat later in het filmpje vertelt Yorke over opgroeien met een lui oog, wat zorgde voor onzekerheid bij de frontman. "Vroeger dacht ik altijd dat meisjes me lelijk vonden. Tot een oud vrouwtje me ooit eens zei dat het mijn mooiste eigenschap was. Dat ze toen dronken was, doet er niet toe."

Andere liefdes- lichaams- of seks gerelateerde vragen kan je hieronder bekijken. (JD)

Liefdesadvies van Radiohead's Thom Yorke en zijn Atoms for Peace-collega Nigel Godrich? Dat kan! In een interview met Rookie, een online magazine voor tienermeisjes, geven de twee antwoord op vragen als 'mag ik mijn vriendje dumpen als hij saai is?' en 'welk deodorantmerk kan je aanraden'? De twee lijken zich kostelijk te amuseren in het 17-minuten-durende filmpje voor Rookie's videoblog 'Ask A Grown Man', waarin tieners liefdesvragen stellen aan 'ervaren' mannen. Yorke gunt ons een korte blik op zijn jeugd, wanneer hij de openingsvraag van een verlegen tiener beantwoordt. "Als je hem leuk vindt en je bent heel verlegen -zoals ik was op jouw leeftijd, maar eigenlijk zat ik in een jongensschool dus was het sowieso moeilijk om meisjes te leren kennen- kan je hem gewoon een briefje schrijven. Of probeer hem eens tegen de muur te duwen." Wat later in het filmpje vertelt Yorke over opgroeien met een lui oog, wat zorgde voor onzekerheid bij de frontman. "Vroeger dacht ik altijd dat meisjes me lelijk vonden. Tot een oud vrouwtje me ooit eens zei dat het mijn mooiste eigenschap was. Dat ze toen dronken was, doet er niet toe." Andere liefdes- lichaams- of seks gerelateerde vragen kan je hieronder bekijken. (JD)