Toen Haylor -want ja, een relatie van twee maanden verdient een bijnaam- de eerste barsten begon te vertonen zette Scott Borchetta zich al wat rechter in zijn stoel. Een gebroken hart van Taylor Swift leverde immers al meer dan eens een nummer 1-single van de blonde nachtegaal op. Zo is haar meest recente hit (I Knew You Were Trouble) een ode aan haar ex John Mayer.

De commentaren bleven dan ook niet uit toen Taylor Swift en Harry Styles' split breed uitgesmeerd werd in de tabloids. Want waar vrouwen doorgaans de marktwaarde van Häagen-Dazs doen stijgen weet Swift haar dump steevast om te zetten in dollars.

Hoewel wordt gesuggereerd dat Taylor enkele uren geleden in allerijl naar Londen zou zijn gevlogen om het weer goed te maken met de One Directionner, heeft televisiepresentator Conan O'Brien toch al zijn klauwen weten slaan in haar nieuwste song over haar gebroken hart. Bekijk hem hier, rol uw oogspieren los en ga weer verder met uw dag. (KS)

Toen Haylor -want ja, een relatie van twee maanden verdient een bijnaam- de eerste barsten begon te vertonen zette Scott Borchetta zich al wat rechter in zijn stoel. Een gebroken hart van Taylor Swift leverde immers al meer dan eens een nummer 1-single van de blonde nachtegaal op. Zo is haar meest recente hit (I Knew You Were Trouble) een ode aan haar ex John Mayer. De commentaren bleven dan ook niet uit toen Taylor Swift en Harry Styles' split breed uitgesmeerd werd in de tabloids. Want waar vrouwen doorgaans de marktwaarde van Häagen-Dazs doen stijgen weet Swift haar dump steevast om te zetten in dollars. Hoewel wordt gesuggereerd dat Taylor enkele uren geleden in allerijl naar Londen zou zijn gevlogen om het weer goed te maken met de One Directionner, heeft televisiepresentator Conan O'Brien toch al zijn klauwen weten slaan in haar nieuwste song over haar gebroken hart. Bekijk hem hier, rol uw oogspieren los en ga weer verder met uw dag. (KS)