Stromae maakte van zijn Amerikaanse doortocht gebruik om een nieuwe, opmerkelijke video te lanceren. Deze keer deed hij het met een rondrijdende pick-up in the middle of nowhere, op weg naar San Francisco. In de open laadbak bracht hij met zijn crew de zogenaamde lessons of 'Ave Cesaria', een van zijn songs uit 'Racine Carrée'. Maar omdat de olijke bende geen gordels droeg, werd ze tegengehouden door de plaatselijke ordediensten. Een van de park rangers vroeg uiteindelijk Stromae om het volledige nummer te spelen, althans zo lijkt het. Clip klaar, video ingeblikt.

Of Stromae ook écht op de bon ging, zullen we wellicht nooit weten. De vergelijking met zijn 'dronkenmanstunts' in Brussel en Montreal - waarmee hij iedereen in de maling nam - is snel gemaakt. Het waren destijds ook video's die als een lopend vuurtje circuleerden op het internet. Billboard pikt het filmpje van slimme Stromae alvast meteen op.

Stromae maakte van zijn Amerikaanse doortocht gebruik om een nieuwe, opmerkelijke video te lanceren. Deze keer deed hij het met een rondrijdende pick-up in the middle of nowhere, op weg naar San Francisco. In de open laadbak bracht hij met zijn crew de zogenaamde lessons of 'Ave Cesaria', een van zijn songs uit 'Racine Carrée'. Maar omdat de olijke bende geen gordels droeg, werd ze tegengehouden door de plaatselijke ordediensten. Een van de park rangers vroeg uiteindelijk Stromae om het volledige nummer te spelen, althans zo lijkt het. Clip klaar, video ingeblikt. Of Stromae ook écht op de bon ging, zullen we wellicht nooit weten. De vergelijking met zijn 'dronkenmanstunts' in Brussel en Montreal - waarmee hij iedereen in de maling nam - is snel gemaakt. Het waren destijds ook video's die als een lopend vuurtje circuleerden op het internet. Billboard pikt het filmpje van slimme Stromae alvast meteen op.