Het kan geen toeval zijn dat David Bowie de videoclip van 'Love Is Lost' (Hello Steve Reich Mix By James Murphy For The DFA) op Halloween uitbrengt. De clip die bij hem thuis gefilmd werd met poppen uit zijn persoonlijke collectie heeft immers een ziekelijk en angstaanjagend kantje... Dat heeft veel te maken met de goedkope effecten, wetende dat de clip officieel 12,99 dollar gekost heeft (de prijs van de USB-stick die diende om het gemonteerde bestand over te brengen).

'The Next Day Extra', een nieuw album met 10 nummers dat samen verkocht wordt met de heruitgave van The Next Day (ook apart verkrijgbaar), bevat onder meer een 10 minuten durende remix van 'Love is Lost' van James Murphy. Je kan de 5 nieuwe nummers hier integraal beluisteren in afwachting van het album dat op 1 november uitkomt. (KD)

Het kan geen toeval zijn dat David Bowie de videoclip van 'Love Is Lost' (Hello Steve Reich Mix By James Murphy For The DFA) op Halloween uitbrengt. De clip die bij hem thuis gefilmd werd met poppen uit zijn persoonlijke collectie heeft immers een ziekelijk en angstaanjagend kantje... Dat heeft veel te maken met de goedkope effecten, wetende dat de clip officieel 12,99 dollar gekost heeft (de prijs van de USB-stick die diende om het gemonteerde bestand over te brengen). 'The Next Day Extra', een nieuw album met 10 nummers dat samen verkocht wordt met de heruitgave van The Next Day (ook apart verkrijgbaar), bevat onder meer een 10 minuten durende remix van 'Love is Lost' van James Murphy. Je kan de 5 nieuwe nummers hier integraal beluisteren in afwachting van het album dat op 1 november uitkomt. (KD)