Le nouveau Arctic Monkeys est arrivé. De eerste single uit de nieuwe plaat van de rockers uit Sheffield is een feit. 'Do I Wanna Know' werd al eerder live gebracht tijdens de Amerikaanse tournee van de band. Maar nu is het nummer ook officieel uit, met videoclip en artwork van de single (zie boven).

Het vijfde album Alex Turner en co zou in 2013 al kunnen uitkomen, maar zeker is nog niet. De laatste langspeler, 'Suck it and See', dateert van twee jaar geleden. Op 9 november staan ze in Vorst Nationaal. (DB)

Le nouveau Arctic Monkeys est arrivé. De eerste single uit de nieuwe plaat van de rockers uit Sheffield is een feit. 'Do I Wanna Know' werd al eerder live gebracht tijdens de Amerikaanse tournee van de band. Maar nu is het nummer ook officieel uit, met videoclip en artwork van de single (zie boven). Het vijfde album Alex Turner en co zou in 2013 al kunnen uitkomen, maar zeker is nog niet. De laatste langspeler, 'Suck it and See', dateert van twee jaar geleden. Op 9 november staan ze in Vorst Nationaal. (DB)