Met een geslaagd concert in de Ancienne Belgique nog vers in het geheugen, hebben fans van de Pixies alweer materiaal om mee te pikken: een gloednieuwe video voor de single 'Andro Queen' uit het minialbum EP-1. De surrealistische clip van Ondi Timoner die al een award won op het Sundance Festival, bundelt liveopnames en de dolle pret van een gemaskerde, rondtrekkende man.

De band uit Boston heeft ook 33 nieuwe concertdata in Noord-Amerika aangekondigd. Tot november zijn de Pixies in Europa aan zet. Vanaf 15 januari zetten ze hun concertreeks verder, met Toronto als eerste halte. de revival gaat onverminderde verder. (DB)

Met een geslaagd concert in de Ancienne Belgique nog vers in het geheugen, hebben fans van de Pixies alweer materiaal om mee te pikken: een gloednieuwe video voor de single 'Andro Queen' uit het minialbum EP-1. De surrealistische clip van Ondi Timoner die al een award won op het Sundance Festival, bundelt liveopnames en de dolle pret van een gemaskerde, rondtrekkende man. De band uit Boston heeft ook 33 nieuwe concertdata in Noord-Amerika aangekondigd. Tot november zijn de Pixies in Europa aan zet. Vanaf 15 januari zetten ze hun concertreeks verder, met Toronto als eerste halte. de revival gaat onverminderde verder. (DB)