De kleurrijke show die de Canadese band Arcade Fire gaf na de uitzending van het NBC-programma Saturday Night Live, staat integraal online. Goed voor drie nieuwe nummers (Here Comes The Night, We Exist en Normal Person) en een 22-minuten durend filmpje ingeblikt door regisseur Roman Coppola. Het decor van de SNL-studio werd helemaal ingericht als een nachtclub in eighties-stijl.

De trippy video begint met bandleden in konijnentenue's (een knipoog naar de outfits van Wayne Coyne en zijn Flaming Lips) die vrolijk de studio komen binnengehuppeld en onderweg James Franco kruisen. Naast de bekende acteur bevat de 'concertfilm' ook een pak andere cameo's van onder andere Michael Cera, Bill Hader en Zach Galifianakis.

Het gehypete 'Reflektor', de langverwachte langspeler van Arcade Fire, ligt op 29 oktober in de rekken. (DB)

De kleurrijke show die de Canadese band Arcade Fire gaf na de uitzending van het NBC-programma Saturday Night Live, staat integraal online. Goed voor drie nieuwe nummers (Here Comes The Night, We Exist en Normal Person) en een 22-minuten durend filmpje ingeblikt door regisseur Roman Coppola. Het decor van de SNL-studio werd helemaal ingericht als een nachtclub in eighties-stijl. De trippy video begint met bandleden in konijnentenue's (een knipoog naar de outfits van Wayne Coyne en zijn Flaming Lips) die vrolijk de studio komen binnengehuppeld en onderweg James Franco kruisen. Naast de bekende acteur bevat de 'concertfilm' ook een pak andere cameo's van onder andere Michael Cera, Bill Hader en Zach Galifianakis.Het gehypete 'Reflektor', de langverwachte langspeler van Arcade Fire, ligt op 29 oktober in de rekken. (DB)