De 33-jarige Braziliaan Anthony Kulkamp Dias blijft vrolijk Beatles-nummers op zijn gitaar spelen terwijl een team chirurgen aan zijn hoofdeinde onnoemelijke dingen onder zijn schedelpan uitvoerden. Voor alle duidelijkheid: Dias onderging een innovatieve vorm van narcose waarbij de hersenactiviteit op veilige manier in kaart gebracht kon worden terwijl de artsen een hersentumor verwijderden.

"Ik heb zo'n zestal nummers van The Beatles gespeeld", aldus Dias achteraf. "De dokters dienden zelfs verzoekjes in. Alleen mijn rechterhand wou niet echt mee, omdat ze aan mijn rechterhersenhelft bezig waren." Voor de grapjurken onder u: "Help!" heeft hij ook gespeeld.

De 33-jarige Braziliaan Anthony Kulkamp Dias blijft vrolijk Beatles-nummers op zijn gitaar spelen terwijl een team chirurgen aan zijn hoofdeinde onnoemelijke dingen onder zijn schedelpan uitvoerden. Voor alle duidelijkheid: Dias onderging een innovatieve vorm van narcose waarbij de hersenactiviteit op veilige manier in kaart gebracht kon worden terwijl de artsen een hersentumor verwijderden. "Ik heb zo'n zestal nummers van The Beatles gespeeld", aldus Dias achteraf. "De dokters dienden zelfs verzoekjes in. Alleen mijn rechterhand wou niet echt mee, omdat ze aan mijn rechterhersenhelft bezig waren." Voor de grapjurken onder u: "Help!" heeft hij ook gespeeld.