Tijdens haar passage in het Turkse Istanbul heeft de 53-jarige Madonna alweer voor een gewaagd moment gezorgd: in een vlotte beweging haalde Madge haar rechter behacup naar beneden en toonde ze haar borst op het podium. Een aandachtige toeschouwer filmde het gebeuren.

Belgische fans die Madonna aan het werk willen zien, moeten nog geduld oefenen tot 12 juli, wanneer haar MDNA-tour halt houdt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat concert wordt Madonna's tweede doortocht in ons land, na haar optreden op de festivalweide van Werchter in de zomer van 2009. Benieuwd of haar borsten dan opnieuw de gemoederen zullen bezighouden. (DB)

Tijdens haar passage in het Turkse Istanbul heeft de 53-jarige Madonna alweer voor een gewaagd moment gezorgd: in een vlotte beweging haalde Madge haar rechter behacup naar beneden en toonde ze haar borst op het podium. Een aandachtige toeschouwer filmde het gebeuren.Belgische fans die Madonna aan het werk willen zien, moeten nog geduld oefenen tot 12 juli, wanneer haar MDNA-tour halt houdt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat concert wordt Madonna's tweede doortocht in ons land, na haar optreden op de festivalweide van Werchter in de zomer van 2009. Benieuwd of haar borsten dan opnieuw de gemoederen zullen bezighouden. (DB)