De zevenminuten durende clip opent met een dronken Lamar in een hotelkamer. De duistere setting past perfect bij de muziek. Het deel van 'u' werd geregisseerd door Jack Begert and the little homies en het tweede deel 'For Sale' staat op naam van PANAMÆRA.

Over zijn elf Grammy Award nominaties vertelde hij aan de New York Times dat hij ze graag allemaal wil verzilveren. 'Ik wil ze allemaal. Het is niet alleen een statement voor mezelf, maar een statement voor de cultuur. Alle nominaties zijn belangrijk, omwille van de grondlaag die mijn voorvaders gelegd hebben. Nas kreeg de kans niet om deze positie te bekleden. Ook Pac niet. Om erkend te worden en de prijzen ook binnen te rijven zou ook voor hen respect betekenen.'

(LP)

De zevenminuten durende clip opent met een dronken Lamar in een hotelkamer. De duistere setting past perfect bij de muziek. Het deel van 'u' werd geregisseerd door Jack Begert and the little homies en het tweede deel 'For Sale' staat op naam van PANAMÆRA. Over zijn elf Grammy Award nominaties vertelde hij aan de New York Times dat hij ze graag allemaal wil verzilveren. 'Ik wil ze allemaal. Het is niet alleen een statement voor mezelf, maar een statement voor de cultuur. Alle nominaties zijn belangrijk, omwille van de grondlaag die mijn voorvaders gelegd hebben. Nas kreeg de kans niet om deze positie te bekleden. Ook Pac niet. Om erkend te worden en de prijzen ook binnen te rijven zou ook voor hen respect betekenen.' (LP)