Een deel van dit filmpje, waarin Donda haar favoriete lyrics rapt en Kanye haar moet volgen, werd in 2008 al uitgezonden in een Kanye-special op MTV, maar het tweede deel van is nooit eerder gezien materiaal. West en zijn moeder staan in de keuken bij de gootsteen enthousiast mee te zingen met Hey Mama. De rapper lacht en grapt met Donda en is mijlenver verwijderd van de hautaine artiest die journalisten de laatste jaren voor de camera krijgen.

Donda stierf in 2007 na een hartaanval op de operatietafel. Kanye West gaf in meerdere interviews toe dat hij na haar dood regelmatig overwogen heeft om zelfmoord te plegen, maar dat hij zich realiseerde dat zijn moeder dan pas écht kwaad op hem zou zijn. De rapper herpakte zich, en pende dit jaar nog samen met Paul McCartney het nummer Only One, waarin West voor zijn dochter North zingt zoals zijn moeder dat voor hem heeft gedaan. "Ik vind het ontzettend jammer dat mama North nooit heeft mogen ontmoeten, maar ik zal ervoor zorgen dat mijn dochter weet wie mijn moeder was", aldus West.

Een deel van dit filmpje, waarin Donda haar favoriete lyrics rapt en Kanye haar moet volgen, werd in 2008 al uitgezonden in een Kanye-special op MTV, maar het tweede deel van is nooit eerder gezien materiaal. West en zijn moeder staan in de keuken bij de gootsteen enthousiast mee te zingen met Hey Mama. De rapper lacht en grapt met Donda en is mijlenver verwijderd van de hautaine artiest die journalisten de laatste jaren voor de camera krijgen.Donda stierf in 2007 na een hartaanval op de operatietafel. Kanye West gaf in meerdere interviews toe dat hij na haar dood regelmatig overwogen heeft om zelfmoord te plegen, maar dat hij zich realiseerde dat zijn moeder dan pas écht kwaad op hem zou zijn. De rapper herpakte zich, en pende dit jaar nog samen met Paul McCartney het nummer Only One, waarin West voor zijn dochter North zingt zoals zijn moeder dat voor hem heeft gedaan. "Ik vind het ontzettend jammer dat mama North nooit heeft mogen ontmoeten, maar ik zal ervoor zorgen dat mijn dochter weet wie mijn moeder was", aldus West.