Kim Kardashians woordvoerster Ina Treciokas vertelde aan de nieuwszender dat ze "erg geschokt was maar fysiek ongedeerd" na het voorval, waarbij twee gewapende mannen gekleed als politieagenten betrokken waren. De daders roofden de hotelkamer leeg en gingen aan de haal met voornamelijk juwelen. De politie schat de buit op enkele miljoenen.

Haar echtgenoot Kanye West onderbrak zondagavond zijn concert op het Meadows Festival in New York, toen hij vernam wat er gebeurd was. Aan zijn publiek zei hij dat hij weg moest wegens een 'familiaal noodgeval'.

Kim Kardashian is momenteel samen met haar moeder, Kris Jenner, en zus, Kendall Jenner, in de Franse hoofdstad om er de Paris Fashion Week bij te wonen. (Belga)

Kim Kardashians woordvoerster Ina Treciokas vertelde aan de nieuwszender dat ze "erg geschokt was maar fysiek ongedeerd" na het voorval, waarbij twee gewapende mannen gekleed als politieagenten betrokken waren. De daders roofden de hotelkamer leeg en gingen aan de haal met voornamelijk juwelen. De politie schat de buit op enkele miljoenen. Haar echtgenoot Kanye West onderbrak zondagavond zijn concert op het Meadows Festival in New York, toen hij vernam wat er gebeurd was. Aan zijn publiek zei hij dat hij weg moest wegens een 'familiaal noodgeval'. Kim Kardashian is momenteel samen met haar moeder, Kris Jenner, en zus, Kendall Jenner, in de Franse hoofdstad om er de Paris Fashion Week bij te wonen. (Belga)