Kanye West mag dan zichzelf uitroepen als grootste ster van de planeet, dat wil niet zeggen dat iedereen hem kent. Tijdens een onschuldig straatscène in Parijs, op het moment dat hij zijn auto uitstapt, vraagt de zelfverklaarde god de plaatselijke paparazzi om hem niet lastig vallen met vragen. Een nieuwsgierige Parisienne die toevallig getuige is van het tafereel, vraagt zich af wie de man in kwestie is. Waarop de verlegen, stomverbaasde Kanye West ietwat van zijn voetstuk valt, en de vrouw alsnog een handdruk geeft. Het filmpje haalde in een mum van tijd de kaap van ee miljoen views.

Het tafereel doet ons denken aan de zaalverantwoordelijke van de Antwerpse Brasserie Appelmans die vorig jaar de deur voor de neus van de superster dichtdeed en hem naar de concurrentie stuurde omdat hij een uur later dan gepland langskwam. Ook zij had hem niet herkend (en zakte door de grond van schaamte toen haar spreekwoordelijke franc viel). Het Leven Zoals Het Is. (DB)

Kanye West mag dan zichzelf uitroepen als grootste ster van de planeet, dat wil niet zeggen dat iedereen hem kent. Tijdens een onschuldig straatscène in Parijs, op het moment dat hij zijn auto uitstapt, vraagt de zelfverklaarde god de plaatselijke paparazzi om hem niet lastig vallen met vragen. Een nieuwsgierige Parisienne die toevallig getuige is van het tafereel, vraagt zich af wie de man in kwestie is. Waarop de verlegen, stomverbaasde Kanye West ietwat van zijn voetstuk valt, en de vrouw alsnog een handdruk geeft. Het filmpje haalde in een mum van tijd de kaap van ee miljoen views.Het tafereel doet ons denken aan de zaalverantwoordelijke van de Antwerpse Brasserie Appelmans die vorig jaar de deur voor de neus van de superster dichtdeed en hem naar de concurrentie stuurde omdat hij een uur later dan gepland langskwam. Ook zij had hem niet herkend (en zakte door de grond van schaamte toen haar spreekwoordelijke franc viel). Het Leven Zoals Het Is. (DB)