Op 13 december toont de Amerikaanse zender Showtime 'Another Day, Another Time', een concertfilm geïnspireerd op de soundtrack van 'Inside Llewyn Davis' en opgenomen in de New Yorkse The Town Hall op 29 september. Het evenement naar aanleiding van de release van de nieuwste Coen Brothers-film bracht onder andere Joan Baez, Patti Smith, Marcus Mumford en acteurs Oscar Isaac, Carey Mulligan, Garrett Hedlund en John Goodman samen op hetzelfde podium. Ook Jack White was van de partij. Hij bracht deze folkversie van de White Stripes-klassieker 'We're Going to Be Friends'.

Uit 'Another Day, Another Time':

Uit de 'Inside Llewyn Davis'.
In de film speelt en zingt hoofdrolspeler Isaac alle nummers zelf. In deze hilarische scène vervoegt hij in de studio het folkduo vertolkt door Justin Timberlake en Adam Driver. Op het menu: 'Please Mister Kennedy'.

Op 13 december toont de Amerikaanse zender Showtime 'Another Day, Another Time', een concertfilm geïnspireerd op de soundtrack van 'Inside Llewyn Davis' en opgenomen in de New Yorkse The Town Hall op 29 september. Het evenement naar aanleiding van de release van de nieuwste Coen Brothers-film bracht onder andere Joan Baez, Patti Smith, Marcus Mumford en acteurs Oscar Isaac, Carey Mulligan, Garrett Hedlund en John Goodman samen op hetzelfde podium. Ook Jack White was van de partij. Hij bracht deze folkversie van de White Stripes-klassieker 'We're Going to Be Friends'.Uit 'Another Day, Another Time':Uit de 'Inside Llewyn Davis'. In de film speelt en zingt hoofdrolspeler Isaac alle nummers zelf. In deze hilarische scène vervoegt hij in de studio het folkduo vertolkt door Justin Timberlake en Adam Driver. Op het menu: 'Please Mister Kennedy'.