De afterparty na de afgelopen editie van het jaarlijkse benefietbal Met in New York zal nog enkele dagen nazinderen ten huize Knowles. Nadat Solange, Beyoncé en haar man Jay-Z afzakten naar het nabijgelegen Standard Hotel, waar het feestje plaatsvond, ging even het licht uit bij de kleine zus van de wereldster toen ze in een lift oog in oog kwam te staan met Jay-Z.

Camerabeelden - gepost door TMZ - tonen hoe Solange de hiphopper enkele rake klappen verkoopt tot een bodyguard tussenbeide komt. Maar ook de man met de flinke postuur kan niet verhinderen dat de zangeres alsnog haar traptechniek kan etalleren. Jay-Z moet het allemaal met een stoïcijnse kalmte ondergaan.

De afterparty na de afgelopen editie van het jaarlijkse benefietbal Met in New York zal nog enkele dagen nazinderen ten huize Knowles. Nadat Solange, Beyoncé en haar man Jay-Z afzakten naar het nabijgelegen Standard Hotel, waar het feestje plaatsvond, ging even het licht uit bij de kleine zus van de wereldster toen ze in een lift oog in oog kwam te staan met Jay-Z. Camerabeelden - gepost door TMZ - tonen hoe Solange de hiphopper enkele rake klappen verkoopt tot een bodyguard tussenbeide komt. Maar ook de man met de flinke postuur kan niet verhinderen dat de zangeres alsnog haar traptechniek kan etalleren. Jay-Z moet het allemaal met een stoïcijnse kalmte ondergaan.