Foals zijn helemaal terug. De indie-rockers uit Oxford werkten de opvolger van 'Antidotes' af en plaagden ons al met een bevreemdende clip voor 'Spanish Sahara' en een gratis remix van dat nummer. Maar wat blijkt nu? 'Spanish Sahara' wordt niet de eerste single uit hun tweede plaat 'Total Live Forever'. Die officiële eer is voorbehouden aan 'This Orient'. De opnames voor de video waren volgens frontman Yannis Philippakis en de zijnen "de minst stressvolle" die ze al meemaakten. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen, toch?

Als alles volgens plan verloopt, kan je 'Total Live Forever' vanaf 10 mei kopen. De video van 'This Orient' kan je voorlopig enkel hier bekijken, de clip van 'Spanish Sahara' vond wel de weg naar YouTube al.

Jan Walraven

Foals zijn helemaal terug. De indie-rockers uit Oxford werkten de opvolger van 'Antidotes' af en plaagden ons al met een bevreemdende clip voor 'Spanish Sahara' en een gratis remix van dat nummer. Maar wat blijkt nu? 'Spanish Sahara' wordt niet de eerste single uit hun tweede plaat 'Total Live Forever'. Die officiële eer is voorbehouden aan 'This Orient'. De opnames voor de video waren volgens frontman Yannis Philippakis en de zijnen "de minst stressvolle" die ze al meemaakten. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen, toch? Als alles volgens plan verloopt, kan je 'Total Live Forever' vanaf 10 mei kopen. De video van 'This Orient' kan je voorlopig enkel hier bekijken, de clip van 'Spanish Sahara' vond wel de weg naar YouTube al.Jan Walraven