Florence Welch heeft op Equality Rocks, het benefietconcert in New York, een cover gebracht van I Love It, de razend populaire hit van het Zweedse Icona Pop dat ondertussen ook de Verenigde Staten aan het veroveren is na een feature in de serie Girls.

De roodharige nachtengaal bracht het nummer zoals we van haar gewoon zijn, met veel ingehouden emotie en ontzettend veel stijl. Ze liet zich hiervoor begeleiden door Dev Hynes aan de piano. Welch - once, twice, three times a lady- weigerde zichzelf wel een 'nineties bitch' te noemen. Bekijk haar cover hieronder:


Florence Welch heeft op Equality Rocks, het benefietconcert in New York, een cover gebracht van I Love It, de razend populaire hit van het Zweedse Icona Pop dat ondertussen ook de Verenigde Staten aan het veroveren is na een feature in de serie Girls. De roodharige nachtengaal bracht het nummer zoals we van haar gewoon zijn, met veel ingehouden emotie en ontzettend veel stijl. Ze liet zich hiervoor begeleiden door Dev Hynes aan de piano. Welch - once, twice, three times a lady- weigerde zichzelf wel een 'nineties bitch' te noemen. Bekijk haar cover hieronder: