De eerste single uit het nieuwe album van The National is een feit. 'Demons' klinkt aardig en krijgt meteen de vertrouwelijke vocale stempel van frontman Matt Berninger. De bijhorende video in zwartwit toont een kunstenaar die de cover van het album met krijt ontwerpt.

'Trouble Will Find Me' is intussen de zesde studioplaat van de New Yorkse indie rockband en komt uit op 21 mei. Sufjan Stevens, St. Vincent's Annie Clark en Sharon Van Etten werkten mee aan de langspeler.

The National staat op donderdag 4 juli op het hoofdpodium van Rock Werchter. (DB)

De eerste single uit het nieuwe album van The National is een feit. 'Demons' klinkt aardig en krijgt meteen de vertrouwelijke vocale stempel van frontman Matt Berninger. De bijhorende video in zwartwit toont een kunstenaar die de cover van het album met krijt ontwerpt. 'Trouble Will Find Me' is intussen de zesde studioplaat van de New Yorkse indie rockband en komt uit op 21 mei. Sufjan Stevens, St. Vincent's Annie Clark en Sharon Van Etten werkten mee aan de langspeler.The National staat op donderdag 4 juli op het hoofdpodium van Rock Werchter. (DB)