Amatorski zat bij de laatste tien in Humo's Rock Rally. Ze geraakten niet in de top drie. We weten nog altijd niet wat de jury heeft bezield, want wij zijn helemaal weg van de muziek van Sebastiaan, Christophe, Inne en Hilke.

Ter gelegenheid van International Record Store Day bracht Bob Driege van platenzaak Vynilla een 10" vinyl van Amatorski uit. Hij richtte daarvoor zelfs een eigen label op: Vynilla Vinyl. We spraken erover met hem en de leden van Amatorski. Alstublieft!

Sam De Ryck en Freek Lauwers / Foto's: Madelien Waegemans

Amatorski zat bij de laatste tien in Humo's Rock Rally. Ze geraakten niet in de top drie. We weten nog altijd niet wat de jury heeft bezield, want wij zijn helemaal weg van de muziek van Sebastiaan, Christophe, Inne en Hilke. Ter gelegenheid van International Record Store Day bracht Bob Driege van platenzaak Vynilla een 10" vinyl van Amatorski uit. Hij richtte daarvoor zelfs een eigen label op: Vynilla Vinyl. We spraken erover met hem en de leden van Amatorski. Alstublieft!Sam De Ryck en Freek Lauwers / Foto's: Madelien Waegemans