Het nieuwe album van MGMT komt uit op 17 september. De eerste single uit die langspeler, 'Alien Days', werd al gelost op Record Store Day, in april. Wie wil weten of de twee New yorkers op hun derde album meer psychedelica uit de sixties vermengen met symfonische pop uit de seventies, kan het kortfilmpje van het duo checken. De trippy albumtrailer bevat snippets van vijf nummers uit de nieuwe langspeler, werd geproducet door Mercedes-Benz en geregisseerd door Jordan Fish.

De video toont onder meer de 'ingewikkelde relatie met de natuur en de technologie', aldus het persbericht. Doe er zelf je voordeel mee.

MGMT komt het nieuwe werk live voorstellen in de Brusselse Ancienne Belgique op 27 september. Het concert is volledig uitverkocht. (DB)

Het nieuwe album van MGMT komt uit op 17 september. De eerste single uit die langspeler, 'Alien Days', werd al gelost op Record Store Day, in april. Wie wil weten of de twee New yorkers op hun derde album meer psychedelica uit de sixties vermengen met symfonische pop uit de seventies, kan het kortfilmpje van het duo checken. De trippy albumtrailer bevat snippets van vijf nummers uit de nieuwe langspeler, werd geproducet door Mercedes-Benz en geregisseerd door Jordan Fish.De video toont onder meer de 'ingewikkelde relatie met de natuur en de technologie', aldus het persbericht. Doe er zelf je voordeel mee. MGMT komt het nieuwe werk live voorstellen in de Brusselse Ancienne Belgique op 27 september. Het concert is volledig uitverkocht. (DB)