Eind vorige week begon Dour zijn affiche bekend te maken, met twee artiesten op kop : A$AP Rocky, die op zondag 14 juli naar het festival komt met zijn puike album Testing, en het Britse house-duo Disclosure.

Zij krijgen het gezelschap van onder anderen de Franse rapper Orelsan, de Russische tsarina van de techno Nina Kraviz en Yaeji, een New Yorker met Koreaanse roots die hippe, dansbare elektronica meebrengt. Werden verder op de line-up gezet: Rusko, Mall Grab, Flatbush Zombies, Josman, Moha la Squale en Jazzy Bazz.

De ticketverkoop voor Dour begint op woensdag 5 december om 11 uur.

Eind vorige week begon Dour zijn affiche bekend te maken, met twee artiesten op kop : A$AP Rocky, die op zondag 14 juli naar het festival komt met zijn puike album Testing, en het Britse house-duo Disclosure. Zij krijgen het gezelschap van onder anderen de Franse rapper Orelsan, de Russische tsarina van de techno Nina Kraviz en Yaeji, een New Yorker met Koreaanse roots die hippe, dansbare elektronica meebrengt. Werden verder op de line-up gezet: Rusko, Mall Grab, Flatbush Zombies, Josman, Moha la Squale en Jazzy Bazz.De ticketverkoop voor Dour begint op woensdag 5 december om 11 uur.