Vijf minuten. Meer had de rapper Kanye West niet nodig om alle concerttickets in het Londense Hammersmith Apollo aan de man te brengen. Reden genoeg voor de superster om een extra concert in te lassen. Maar dan wel in België, meer bepaald in Vorst Nationaal, op woensdag 27 februari aanstaande.

De ticketverkoop voor deze exclusieve show start op 21 februari om 10 uur. Snel zijn is de boodschap.

De laatste passage van de producer, rapper, filmmaker, modeontwerper, filantropist én celebrity dateert van juni 2012. Hij was toen te gast in het Antwerpse Sportpaleis, samen met Jay-Z, voor een wervelend 'Watch the Throne'-concert. (DB)

Vijf minuten. Meer had de rapper Kanye West niet nodig om alle concerttickets in het Londense Hammersmith Apollo aan de man te brengen. Reden genoeg voor de superster om een extra concert in te lassen. Maar dan wel in België, meer bepaald in Vorst Nationaal, op woensdag 27 februari aanstaande. De ticketverkoop voor deze exclusieve show start op 21 februari om 10 uur. Snel zijn is de boodschap. De laatste passage van de producer, rapper, filmmaker, modeontwerper, filantropist én celebrity dateert van juni 2012. Hij was toen te gast in het Antwerpse Sportpaleis, samen met Jay-Z, voor een wervelend 'Watch the Throne'-concert. (DB)