Je kan tegenwoordig niet creatief genoeg zijn om een album te promoten. Alt-J, dat op 21 september hun langverwachte langspeler This Is All Yours uitbrengt, is wel heel inventief om de pre-listening van het nieuwe goedje aan de man de brengen. Je moet niet alleen de speciale This Is All Yours-app downloaden (beschikbaar voor Android en iOS), ook wáár je je precies bevindt is van belang om de plaat te kunnen beluisteren. Wie niet op de juiste locatie staat, wordt door de app doorverwezen naar de dichtbijzijnde plek waar je wel 'connectie' hebt.

De locaties over de hele wereld werden zorgvuldig uitgekozen door de drie bandleden. In onze contreien zijn dat het Gentse Citadelpark, het hoofdstedelijke Warandepark en de Botanique; en het Nachtegalenpark en Park Spoor Noord in Antwerpen. Onder de taalgrens kan je terecht in Parc de la Boverie, in Luik. De diehards weten wat te doen.

Je kan tegenwoordig niet creatief genoeg zijn om een album te promoten. Alt-J, dat op 21 september hun langverwachte langspeler This Is All Yours uitbrengt, is wel heel inventief om de pre-listening van het nieuwe goedje aan de man de brengen. Je moet niet alleen de speciale This Is All Yours-app downloaden (beschikbaar voor Android en iOS), ook wáár je je precies bevindt is van belang om de plaat te kunnen beluisteren. Wie niet op de juiste locatie staat, wordt door de app doorverwezen naar de dichtbijzijnde plek waar je wel 'connectie' hebt.De locaties over de hele wereld werden zorgvuldig uitgekozen door de drie bandleden. In onze contreien zijn dat het Gentse Citadelpark, het hoofdstedelijke Warandepark en de Botanique; en het Nachtegalenpark en Park Spoor Noord in Antwerpen. Onder de taalgrens kan je terecht in Parc de la Boverie, in Luik. De diehards weten wat te doen.