'Achtung Baby' is het zevende studioalbum van U2 en werd geproducet door Daniel Lanois en Brian Eno. Het won destijds de Grammy Award voor 'Best Rock Performance' en bleek het album waarmee U2 in 1991 zijn tweede adem vond. Om die twintigste verjaardag te vieren komt er eind oktober een speciale 'anniversary edition' van 'Achtung Baby' op de markt.

In totaal zullen er vijf verschillende edities van 'Achtung Baby' worden uitgebracht, die afhankelijk van de prijs wat meer of wat minder extra's zullen bevatten. Met de 'Uber Deluxe Edition' komen de echte fans van U2 aan hun trekken. Die editie bevat zes cd's, 4 dvd's, vijf 7-inch singles, zestien posters, vier buttons, een boek, een exemplaar van het fanmagazine, vier buttons, stickers en last but not least: een replica van de beroemde 'The Fly'-zonnebril van Bono. Voor dat exemplaar moeten fans ongeveer €444 neertellen. Meer informatie over de andere edities vindt u hier.

(NM)

'Achtung Baby' is het zevende studioalbum van U2 en werd geproducet door Daniel Lanois en Brian Eno. Het won destijds de Grammy Award voor 'Best Rock Performance' en bleek het album waarmee U2 in 1991 zijn tweede adem vond. Om die twintigste verjaardag te vieren komt er eind oktober een speciale 'anniversary edition' van 'Achtung Baby' op de markt. In totaal zullen er vijf verschillende edities van 'Achtung Baby' worden uitgebracht, die afhankelijk van de prijs wat meer of wat minder extra's zullen bevatten. Met de 'Uber Deluxe Edition' komen de echte fans van U2 aan hun trekken. Die editie bevat zes cd's, 4 dvd's, vijf 7-inch singles, zestien posters, vier buttons, een boek, een exemplaar van het fanmagazine, vier buttons, stickers en last but not least: een replica van de beroemde 'The Fly'-zonnebril van Bono. Voor dat exemplaar moeten fans ongeveer €444 neertellen. Meer informatie over de andere edities vindt u hier. (NM)