Röyksopp komt de laatste week van het jaar aandraven met de nieuwe, laid-back single 'Twenty Thirteen'. Toepasselijk voor de tijd van het jaar. Het nostalgische nummer heeft een vintage deuntje en vocals van Jamie McDermott van Irrepressibles.

Röyksopp, doorgaans leverancier van dancepop (en zowat alle varianten daarvan), houdt van contrasten. Deze aanstekelijke 'Twenty Thirteen' past perfect in het rijtje. Voor 'Something In My Heart', de b-kant van het nummer dat in november werd uitgebracht, werd McDermott ook al ingehuurd.

2014 belooft een interessant jaar te worden voor het Noorse electronica-duo. Ze zitten nog een tijdje in de studio en er is opnieuw een samenwerking met hun Zweedse collega Robyn in de maak. De 'Röyksopp and Robyn Do It Again Tour 2014' moet hen volgende zomer op verschillende locaties in Europa en Noord-Amerika brengen. Data zijn nog niet bekend. (DB)

Röyksopp komt de laatste week van het jaar aandraven met de nieuwe, laid-back single 'Twenty Thirteen'. Toepasselijk voor de tijd van het jaar. Het nostalgische nummer heeft een vintage deuntje en vocals van Jamie McDermott van Irrepressibles. Röyksopp, doorgaans leverancier van dancepop (en zowat alle varianten daarvan), houdt van contrasten. Deze aanstekelijke 'Twenty Thirteen' past perfect in het rijtje. Voor 'Something In My Heart', de b-kant van het nummer dat in november werd uitgebracht, werd McDermott ook al ingehuurd.2014 belooft een interessant jaar te worden voor het Noorse electronica-duo. Ze zitten nog een tijdje in de studio en er is opnieuw een samenwerking met hun Zweedse collega Robyn in de maak. De 'Röyksopp and Robyn Do It Again Tour 2014' moet hen volgende zomer op verschillende locaties in Europa en Noord-Amerika brengen. Data zijn nog niet bekend. (DB)