Tal van Belgische artiesten zullen op 6 juni in Brussel optreden tijdens de tweede editie van het Belgavox Concert, een gratis evenement in het kader van de solidariteit. Voor het eerste concert in 2009 waren 35.000 toeschouwers afgezakt naar het Atomium; dit jaar zal het feest doorgaan op het centraler gelegen Paleizenplein in onze hoofdstad. Kleppers van namen zoals Flip Kowlier, Daan, Frank Van der Linden, Sharko, Stef Kamil Carlens, Triggerfinger en The Scabs maken hun opwachting.

Het initiatief werd in het leven geroepen door vzw Belga-Vox, een organisatie die de solidariteit en dialoog wil bevorderen en de multiculturele diversiteit in België wil ondersteunen. In de raad van bestuur zetelen onder andere Steven Kolacny, Rocco Granata, Daan Stuyven en Jan Hautekiet.

Woordvoerster van het tweede Belgavox Concert is Dani Klein, de leading lady van Vaya Con Dios. Andere namen die present tekenden voor 6 juni zijn onder meer Brahim, Jasper Steverlinck, My little Cheap Dictaphone, Sioen, Tom Helsen, The Van Jets en Tom Dice.

Sanne Jehoul

Een voorsmaakje, Triggerfinger op Belgavox 2009:

Tal van Belgische artiesten zullen op 6 juni in Brussel optreden tijdens de tweede editie van het Belgavox Concert, een gratis evenement in het kader van de solidariteit. Voor het eerste concert in 2009 waren 35.000 toeschouwers afgezakt naar het Atomium; dit jaar zal het feest doorgaan op het centraler gelegen Paleizenplein in onze hoofdstad. Kleppers van namen zoals Flip Kowlier, Daan, Frank Van der Linden, Sharko, Stef Kamil Carlens, Triggerfinger en The Scabs maken hun opwachting. Het initiatief werd in het leven geroepen door vzw Belga-Vox, een organisatie die de solidariteit en dialoog wil bevorderen en de multiculturele diversiteit in België wil ondersteunen. In de raad van bestuur zetelen onder andere Steven Kolacny, Rocco Granata, Daan Stuyven en Jan Hautekiet. Woordvoerster van het tweede Belgavox Concert is Dani Klein, de leading lady van Vaya Con Dios. Andere namen die present tekenden voor 6 juni zijn onder meer Brahim, Jasper Steverlinck, My little Cheap Dictaphone, Sioen, Tom Helsen, The Van Jets en Tom Dice. Sanne Jehoul Een voorsmaakje, Triggerfinger op Belgavox 2009: