Normaal zat de band nu op het vliegtuig richting Toulouse om het voorprogramma van de Britse rockgroep Placebo te verzorgen, maar daar was buiten de stroomstoring van Belgocontrol gerekend. 'Geen probleem', dacht de Belgische rockgroep. Dan trakteren ze de Gentenaars maar met een onverwachte performance. Zo wordt die woensdagavond dan toch nog interessant.

Het optreden gaat om 22 uur van start in het Gentse café Charlatan op de Vlasmarkt. Tickets kosten 12 euro en zijn enkel te koop aan de kassa. De deuren openen om 20 uur. Snel zijn is dus de boodschap.

(FDC)

Normaal zat de band nu op het vliegtuig richting Toulouse om het voorprogramma van de Britse rockgroep Placebo te verzorgen, maar daar was buiten de stroomstoring van Belgocontrol gerekend. 'Geen probleem', dacht de Belgische rockgroep. Dan trakteren ze de Gentenaars maar met een onverwachte performance. Zo wordt die woensdagavond dan toch nog interessant.Het optreden gaat om 22 uur van start in het Gentse café Charlatan op de Vlasmarkt. Tickets kosten 12 euro en zijn enkel te koop aan de kassa. De deuren openen om 20 uur. Snel zijn is dus de boodschap.(FDC)