Triggerfinger heeft opnieuw geopteerd voor de VS om haar nieuwe album op te nemen. Plaats van bestemming wordt de legendarische Sunset Sound Studios in Los Angeles waar in een ver verleden The Doors, Led Zeppelin en Prince van jetje gaven. De Antwerpse band gaat er opnieuw samenwerken met Greg Gordon. Het nieuw werk zal ten vroegste eind 2013 uitgebracht worden. Drummer Mario Goossens maakte het nieuws bekend op Studio Brussel.

Triggerfinger staat geprogrammeerd op Pinkpop in het Nederlandse Landgraaf. Het is voorlopig het enige rendez-vous met de Belgische rockers op een festivalweide. (DB)

Triggerfinger heeft opnieuw geopteerd voor de VS om haar nieuwe album op te nemen. Plaats van bestemming wordt de legendarische Sunset Sound Studios in Los Angeles waar in een ver verleden The Doors, Led Zeppelin en Prince van jetje gaven. De Antwerpse band gaat er opnieuw samenwerken met Greg Gordon. Het nieuw werk zal ten vroegste eind 2013 uitgebracht worden. Drummer Mario Goossens maakte het nieuws bekend op Studio Brussel.Triggerfinger staat geprogrammeerd op Pinkpop in het Nederlandse Landgraaf. Het is voorlopig het enige rendez-vous met de Belgische rockers op een festivalweide. (DB)